Digisisällöt

Fluente on käynnistänyt oman digisisältötuotannon kahden eri palvelun osalta Miesten omahoitoon tarkoitettu prostateradar – ja Luonto-musiikkiteokset rentoutumiseen.

 

Miesten omahoidon sisältöpalvelu Prostateradar syntyi, kun osallistuimme valtakunnalliseen ODA-Hacketon kilpailuun keväällä 2017. Digipalvelumme aiheet liittyvät Miesten omahoitoon ja hyvinvointiin.

Vuonna 2018 olemme osallisena Jyväskylän kaupungin ja Sitran hyvinvoinnista liiketoimintaa -hankkeessa, jossa kehitämme miesten omahoidon Prostateradar osuutta palvelumuotoilun keinoin. Voit tutustua miesten omahoito sivustoomme osoitteessa https://www.prostateradar.com/(työn alla)

Kysymyksiinne vastaa KHT, Dosentti Tarja Pietiläinen, puh. ja sposti tarja.pietiläinen@fluente.fi

Lisätietoa:
https://www.itewiki.fi/julkaisu/fluente-kumppanit-oy-prostateradar
https://www.healthhub.fi/article/361

 

Digitaaliset luontokuva-musiikki teokset on tarkoitettu tilanteeseen, jossa henkilö kaipaa rauhoittumista, keskittymistä tai muuta ajateltavaa esimerkiksi jännityksen laukaisemiseen. Luontokuva- musiikki teoksia voi katsella digitaalisilla päätelaitteilla (diginäytöt, tabletit, tietokoneet tai mobiili) tai tv-vastaanottimella, jossa on nettiyhteys. Teosten kesto vaihtelee 5 -30 min. Teimme digisisällöistä sotealan käyttöön selvityksen Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tutkimus ja innovaatiokeskukselle (ent. Finnmedi Oy). Selvityksen julkaisuseminaarin aineiston ja loppuraportin löydät täältä https://www.healthhub.fi/event/162

Lisätietoja antaa digiarkkitehti Arja Ranta-aho, (puh. 044 562 6265 Arja Ranta-Aho )