Palvelumme sinulle

Palvelumme sinulle

Fluente Kumppanit Oy on konkreettisesti sinun ja asiakkaittesi apuna rakentamassa tulevaisuuden hyvinvointia. Ota menestyksen avaimet haltuusi, valitse modernit työkalut, muotoillut palvelut ja muuttuvan maailman tarjoamat mahdollisuudet. Tehdään yhdessä myönteinen kuluttajakokemus, pysyvät muutokset ja toimivat hyvinvointimarkkinat mahdollisiksi.

Kädet savessa sinun kanssasi

Konkreettista apua tämän hetken ja tulevaisuuden polttaviin kysymyksiin löytyy meiltä. Konsultoimme ja järjestämme eriaiheisia workshop-tilaisuuksia ja seminaareja.

Teemme alkukeskustelun jälkeen asiantuntijapalvelun tarvekartoituksen ja toimenpide-ehdotuksen veloituksetta, eikä se velvoita asiakastamme jatkotoimenpiteisiin. Ota meihin yhteyttä.

Autamme hyvinvointialan yrityksiä, sosiaali- ja terveysalan järjestäjiä, palveluntuottajia ja -kehittäjiä rakentamaan toimivat markkinat, verkostoitumaan ja varmistamaan myönteisen hyvinvointi- ja sote-palveluiden kuluttajakokemuksen vaikuttavuutta unohtamatta. Tavoitteena on, että sinulla on enemmän entistä tyytyväisempiä ja kannattavampia asiakkaita.

Avullamme voit myös luoda tien itse maksavien asiakkaiden markkinoille. Teemme kaikkemme arvolupauksemme lunastamiseksi ja haluamme, että sinäkin pystyt tekemään niin. Usein lupauksien lunastamiseen tarvitaan muidenkin apua toimivan palvelukokonaisuuden rakentamiseksi. Verkostomaisen toiminnan kehittäminen ja alan kärkiyritysten sparraaminen on toinen luontomme.

Fluente Kumppaneiden osaaminen on monialaista

Fluente Kumppanit tuovat asiantuntijatapahtumiin, konsultointiin ja valmennuksiin oman osaamisensa sekä asiantuntemuksensa teemaan ja sisältöön liittyen. Tuemme ja korostamme tapahtumiin osallistuvien oman osaamisen jakamista ja toinen toisilta oppimista. Valmentajan ohjaamissa pienryhmissä korostuu erityisesti yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus ryhmäläisten kesken. Pienryhmävalmennuksessa toteutetaan tietoiskuja, käsitellään todellisuuspohjaisia caseja, tehdään harjoitteita ja itsenäisiä yrityslähtöisiä tehtäviä.

Tavoitteenamme on toimivat hyvinvointimarkkinat ja myönteinen kuluttajakokemus sekä pysyvien muutosten aikaansaaminen. Ota meihin yhteyttä.