Innovoimme kanssasi – Innovaatioseteli

Innovoimme kanssasi – Innovaatioseteli

19.10.2016 Off By Vieraskynä

Tekesin viime syksynä yrityksille täsmätarpeeseen lanseeraaman uuden rahoitusmallin, Innovaatiosetelin,  haku avautui uudelleen 16.1. 2017. Setelin myöntöperusteisiin on tullut täsmennyksiä.

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla vakiintunutta liiketoimintaa harjoittava yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelillä yritys ostaa uutta tarvitsemaansa tietoa ja osaamista yritykseen. Sen voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voi hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, kuten Fluente Kumppanit Oy:ltä. Olemme Tekesin Innovaatioseteli-palveluntarjoaja.

Mitä uutta?

  • Jatkossa kehitettävällä tuotteella tai palvelulla on oltava kansainvälistä potentiaalia ja suunnitelma.
  • Seteliä hakevan yrityksen Asiakastiedon Alfa-ratingilta vaaditaan vähintään A+ taso.
  • Tiedon hankkimista uusista vientimarkkinoista voidaan jatkossa rahoittaa Tekesin Team Finland Explorer -rahoituksella Innovaatiosetelin sijaan.

Tietoa muista muutoksista ja kriteereistä löytyy Tekesin innovaatiosetelin sivulla.

Hae innovaatioseteliä kanssamme

Setelihakemuksen laatiminen toteutetaan tiivissä yhteistyössä hakijayrityksen kanssa. Innovaatioidean kiteyttäminen, hankkeen tavoitteen määrittely ja laadukas toteuttaminen on ominta osaamistamme.

Soita meille ja keskustellaan lisää tai lähetä yhteydenottopyyntö sähköisenlomakkeen kautta.