Olemme Fluente Kumppanit

Fluente Kumppanit ryhmäkuvassa: Erja I. Heikkinen, Arja Ranta-aho, Tarja Pietiläinen

Fluenten asiantuntijat vas. Erja I. Heikkinen, Arja Ranta-aho, Tarja Pietiläinen

Fluente Kumppaneiden kokeneet osaajat. Toimimme koko maassa Tampereelta  ja Oulusta käsin. Osaamisalueemme täydentävät toisiaan ja pystymme palvelemaan hyvinvointialan yrittäjiä ja toimijoita erittäin laaja-alaisesti.

Erja I. Heikkinen

Erja I. Heikkinen on digitaalisen ajan osaaja; Digiarkkitehti, jolla on syvällistä ymmärrystä sote-tiedon kansallisen digivaltaväylän mahdollisuuksista ja digitalisoinnin muutosvaikutuksista toimialan kysyntään ja yritysten liiketoimintaan.

Hän on kokenut strategisten asiakkuuksien kehittäjä, myös kansainvälisen kaupan kentässä. Erja on on vienyt hyvinvointipalveluita kuluttajaverkkokauppaan ja rakentanut monikanavaisia viestintäratkaisuja. Yrityksille ja organisaatioille, jotka miettivät Kanta-palveluihin liittymisen haasteita, hän on kehittänyt STASK®-itsearvioinnin.

Toimitusjohtaja, Liiketoimintakehittäjä. Soita puh. + 358 (0)40 594 3662
LinkedIn-profiili

Arja Ranta-aho

Arja Ranta-aho toimii teknologia- ja digitaalisuuden asiantuntijana sekä verkostojen kutojana. Arjan keskeisenä vahvuutena on pitkä kokemus palveluliiketoiminta ja asiantuntijatehtävistä hyvinvointipalveluita tuottavien organisaatioiden ja teknologiatoimittajien kanssa.

Vahvaa osaamista hänellä on teknologioiden hankinnoista, käyttöönotosta ja hyödyntämisestä palveluprosesseissa, erityisesti sähköisen kommunikaation, etäpalveluiden ja digitaalisten palveluiden tuotekehittäjänä, kasvuyrittäjyyden valmentajana sekä yritysten välisen yhteistyön ja palvelukokonaisuuksien rakentajana. Ranta-aholla on kokemusta myös kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Liiketoimintakehittäjä. Soita puh. + 358 (0)44 562 6265
LinkedIn-profiili

Tarja Pietiläinen, KTT, Dosentti

Kokenut johtamistyön kehittäjä, joka pystyy linkittämään ihmiskeskeisyyden ja tuottavuuden palveluliiketoiminnassa. Soita puh. + 358 (0)40 507 0673

Fluente Kumppaneiden tavoitteena on auttaa kehittämään toimivat hyvinvointimarkkinat ja loppuasiakkaille myönteinen kuluttajakokemus sekä pysyvien muutosten aikaansaaminen.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä  suoraan asiantuntijaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@fluente.fi