Professio Oy

Olemme käyttäneet Fluente Kumppaneita koulutuksen tuottajina esimerkiksi kahden päivän koulutukseen aiheesta ”Etäkuntoutus – sähköinen hoidon tarpeen arviointi”. Asiakkaamme ovat lähinnä julkiselta puolelta ja hoidamme itse koulutusten myynnin ja markkinoinnin. Fluentelta saimme koulutukseen sisällön ja varsinaisen koulutuksen hoidamme yhdessä.

Pyydämme systemaattisesti asiakkaitamme kertomaan, mistä aiheista he kaipaavat koulutusta. Trendinä terveyden huollon digitalisaation liittyvissä koulutuspyynnöissä näyttää olevan esimerkiksi sote-alan etäpalvelut ja niiden sisällä hoitomuodot ja etävastaanotot. Arvostan Fluenten aktiivisuutta ja motivaatiota koulutussisältöjen jatkuvaan kehittämiseen. He panostavat jokaiseen koulutukseen. Kouluttajia on vaikea arvioida, sillä osallistujat kaipaavat ja arvottavat hieman eri asioita. Aina hyvännäköinen CV ei takaa, että kouluttaja on hyvä kouluttamisessa. Mutta Fluentea aiomme käyttää myös jatkossa, sillä heidän saamansa koulutuspalaute on ollut hyvää. Palautteen voisi tiiviistää sanoihin ”positiivinen kokemus!”.

Fluenten koulutusosion sisällöstä on pidetty ja aiomme käyttää heidän palveluitaan myöhemmin. Arvostan henkilökohtaista yhteistyötä ja sitä, kuinka kommunikointi Fluenten kanssa on aina hoitunut.