Ratkaisut ja Laitemyynti

Fluente asiantuntijat ovat havainneet koulutus ja kehitystyössään, että on tärkeää päästä itse kokeilemaan huomion kohteena olevaa digiratkaisua. Ratkaisun myyntiesittelytilanteessa ei uskalleta kysyä riittävästi ja usein heiltä saatavan tiedon merkitystä ei pysty soveltamaan oman organisaation tarpeisiin. Keskeistä on hoiva-alan ammattilaisena ymmärtää, mitä haasteita ja hyötyjä kyseinen digiratkaisu ratkaisee. Soveltuuko ratkaisu juuri tämän organisaation toimintatapoihin, onko hinta sopiva ja miten ratkaisun ylläpito ja kehittäminen on hoidettu?

Fluente on käynnistänyt kevään 2018 aikana testatun ratkaisujen ja laitteiden jälleenmyynnin. Asiantuntijoina autamme asiakasta tunnistamaan ratkaisun hyödyt ja koulutamme käyttöönotossa. Ota rohkeasti yhteyttä arja.ranta-aho@fluente.fi tai tarja.pietiläinen@fluente.fi

Tuotamme myös digisisältöjä kuten luonto-musiikki teoksia rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Digisisältöjä voi käyttää myös aistihuoneissa. Kerro meille mitä sisältöjä teillä kaivataan?