Digitaalisuus hoiva-alalla

Digitaalisuus hoiva-alalla

Tiedon avulla johtamiseen tarvitaan oikea tieto tämän päivän ja huomisen tarpeisiin. Tietojärjestelmät ovat osa nykyaikaista strategista palveluliiketoimintaa. Digitaalisuus hoiva-alalla lisääntyy koko ajan – miten olet ajatellut hyödyntää sitä omassa toiminnassasi?

Yksityinen sosiaali- ja terveydenhuolto elää murrosaikaa monessakin mielessä. Sote-uudistus tulee ja samalla yhteiskunta ympärillämme muuttuu entistä nopeammin entistä digitaalisemmaksi. Vaikka itse perustarve eli tarve hyvään ja laadukkaaseen hoivaan ei muutu, muuttuvat asiakkaiden vaatimukset ja ostokäyttäytyminen erilaisiksi.

Hyödynnä sähköisiä työkaluja

Mietityttääkö miten hyödyntää tiedon tuottamisen työkaluja liikkeenjohdossa tai viranomaisraportoinnissa? Miten siirtyä historiadatasta reaaliaikaiseen ennustamiseen, numeroiden johtamisesta kannattavan hoivaliiketoiminnan löytämiseen, datan keräämisestä ja säilömisestä toimenpiteiden suuntaamiseen?

Mitä ponnistuksia tulisi tehdä omien tietovarantojen merkityksen edistämiseksi? Kuinka parantaa tiedon käyttäjiemme tieto-osaamista? Kuinka toimia tietoturva- ja tietosuoja-asioissa? Entä kilpailukyky, muutosjohtaminen ja sähköisen toimintakentän haasteet? Lue miten asiakkaamme Viola-kotiyhdistys ry toteutti tiikerinloikan digitaalisuuteen. Kysymys ei ole vain vanhojen toimintaprosessien parantamista ja olemassa olevien kehittämistä vaan täysin uusien strategioiden miettimistä ja asioiden tekemistä. Tulemme mielellämme kertomaan nykyaikaisen digiarkkitehtuurin rakentamisesta.