Tietojärjestelmien omavalvonta NYT!

Tietojärjestelmien omavalvonta NYT!

Miten sinun asiakastietoja sisältävien tietojärjestelmien omavalvonta on järjestetty? Kaikilla sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoilla, joilla on sähköinen asiakashallintajärjestelmä, tulee tietojärjestelmän omavalvontasuunnitelma olla laadittuna 1.4.2015 alkaen.

SOTE:ssa on monenlaisia omavalvontasuunnitelmat

Tietojärjestelmien omavalvonta

Miten tästä eteenpäin? Mikäli tietojärjestelmien omavalvontasuunnitelma on vielä aloittamatta, niin ryhdy työhön tänään. Omavalvontasuunnitelma läpileikkaa koko organisaatiota, kuten artikkelissamme kuvataan. Kokoa organisaatiostasi työryhmä tekemään suunnitelma ja viekää tehtävä yhdessä maaliin. Jos oma aika ei riitä tai tunnet tarvitsevasi apua suunnitelman laatimisessa niin me autamme. Lue lisää – THL:n uudet määräykset omavalvonnasta.

Fluente Kumppanit järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojärjestelmien omavalvontaan liittyviä koulutuksia ja omavalvontasuunnitelman laatimisen työpajoja. Koulutukset ja työpajat soveltuvat kaikille SOTE-toimijoille koosta tai toimintamuodosta riippumatta. Sisältöäja voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Koulutuksen jälkeen sote-toimija tietää mitä vaadittu asiakastietojärjestelmien omavalvontasuunnitelma ja Kanta-arkisto sosiaalihuollon laajennuksineen heille tarkoittaa.

Koulutusseminaari, kesto ½ pv

Asiakastietojärjestelmien omavalvontasuunnitelma ja johdatus kansalliseen terveys- ja sosiaaliarkistoon (Kanta)

Omavalvonnan työpaja, kesto 1 pv.

Asiakastietojärjestelmien omavalvontasuunnitelma työpajana. Työpajassa käydään läpi koulutusseminaarin asiat sekä asiakastietojärjestelmien omavalvonnan mallipohjan sisältö yksityiskohtaisesti. ja laaditaan osallistuvalle organisaatiolle tai toimintayksikölle omavalvontasuunnitelman ensimmäinen versio.

Seminaari ja työpaja järjestetään tilaajan toiveiden mukaisessa aikataulussa ja tilaajan tiloissa. Työpajoja järjestetään myös alueellisesti ja niihin voivat osallistua kaikki alueen sote-toimijat, niin lääkäriasemat, optikot, fysioterapeutit, hoivakodit kuin itsenäiset ammatinharjoittajat.

Ota yhteyttä. Soita 040-5943662 / Erja tai lähetä sähköpostia erja.heikkinen [@] fluente.fi