Siirry suoraan sisältöön
Dots

Suunnittelun hinta

Varaa ilmainen esittely oheisesta kalenterista

Kerro meille tarpeesi ja me kerromme siihen ratkaisun

Suunnittelun hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka laajasti yrityksellesi suunnitellaan uutta brändiä. Voimme käyttää vanhaa logoa tai modernisoida sen. Varaa ilmainen esittely.

Kun olemme saaneet yhteydenottopyyntösi, jossa kuvailet, mihin suunnitteluun haluat apua, me laadimme sinulle ehdotuksen toimenpiteistä. Samalla kertaa esittelemme sinulle aiheeseen liittyvän demon. Graafinen suunnittelu hinnasto on hyvin suoraviivainen ja erittäin kilpailukykyinen vastaavien suunnittelutoimistojen hintoihin verrattuna. Graafinen suunnittelu onnistuu vaivattomasti ja saat ensimmäisen version nopeasti.

Suunnittelu hinnat riippuvat siitä, mitä suunnittelua tarvitset. Edullinen suunnittelu kattaa suunnittelun ja toteutuksen sopimuksen mukaisesti. Mikäli haluat esimerkiksi kotisivullesi ylläpitopalvelua, niille löytyy oma hinnastonsa. Niissä hinta riippuu siitä, mitä kaikkea palveluun tarvitset. Olemme laskeneet pakettikohtaiset hinnat sen mukaan, miten paljon palvelua tarvitset. Voit lisäksi teettää sivut meillä ja ottaa ne hostaukseen johonkin muualle. Tarvittaessa voimme myös kirjoittaa sivuillesi sisältöjä ja niistä laskutamme sanamäärien mukaisesti.

Lomakkeen täyttäminen ja ajan varaaminen on helppoa eikä se maksa sinulle mitään. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen ja silloin kerromme sinulle ratkaisun tai useampia vaihtoehtoja. Sinä päätät, haluatko jatkaa yhteistyötä kanssamme. Esittelemme sinulle mielellämme muille asiakkaillemme tehtyjä ratkaisuja demona. Silloin näet, millaisia suunnitelmia ja toteutuksia olemme tehneet sekä miten voimme aloittaa yhteistyön.

Suunnittelun hinta

Asiakkaiden kokemuksia

Edullinen suunnittelu tarjous

Yritykseni kotisivut olivat jo melkoisen vanhat ja päätin vähän uudistaa niiden ilmettä. Ensin uudistettiin kotisivut ja sen jälkeen yrityksen muutkin lomakkeet ja jopa logo. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun sekä hintatasoon.
Sinikka G
Kotisivujen uudistaminen
Olin pitkään miettinyt yritykselleni uutta brändiä, mutta en mielestäni löytänyt yhtään sopivaa yritystä sitä tekemään. Päätin vielä varata ajan ja tutustua tarkemmin tämän yrityksen tarjontaan. Olin jo ensimmäisellä tapaamiskerralla täysin varma siitä, että asiat hoituvat kunnolla.
Markku M
Brändin suunnittelu
Tämä yritys suunnitteli meille infografian ja se todella oli upea päätös. Graafit olivat täydellisiä ja yhteistyömme on jatkunut sen jälkeenkin erilaisien projektien muodossa.
Marketta K
Infografia suunnittelua

Kilpailukykyinen hintataso

Tarjoamme sinulle hyvää suunnittelua kilpailukykyiseen hintaan

Meille on aina tärkeintä, että asiakkaamme saa juuri sellaista palvelua kuin tarvitsee ja suunnittelun lopputulos on hyvä sekä on tilauksen mukainen. Edullinen suunnittelu tarjous tehdään juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Meiltä saat ensimmäisen version parissa päivässä, ja sen jälkeen saat sanoa oman mielipiteesi suunnittelun sen hetkisestä tuloksesta. Meiltä voit varata ajan kalenterista ja järjestämme sinulle ilmaisen tapaamisen, jossa kerromme palveluistamme ja hinnoistamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen