Siirry suoraan sisältöön
Dots

Tietoa meistä

Nopeampi
Fluente

Fluente, visuaaliset palvelut sinua läheltä

Suunnittelupalvelut, joita tarjoamme yrityksille, ovat varsin kattavat. Moni yritys on lähtenyt muuttamaan pelkästään graafista ulkonäköä, mutta suunnittelu on jatkunut siitä eteenpäin. Samalla on tehty muutoksia kotisivuihin sekä mahdollisesti logoa modernisoitu. Tällä tavalla graafista ilmettä on uudistettu kokonaisvaltaisesti. Meille asiakas on aina ykkönen.

Nettisivut yrityksille ovat tärkeä osa bisnestä. Sen avulla pyritään saamaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä. Meidän tehtävämme on tehdä sivuista houkuttelevia ja kullekin kohderyhmälle sopivia. Sinun tehtäväsi on kertoa meille, mitä haluat ja me teemme sivuista toimivat, kuten olemme sopineet. Olemme nyt olleet markkinoilla jo kymmenisen vuotta ja se kertoo, että kokemusta on karttunut vuosien mittaan. Osa suunnittelijoistamme on ollut palveluksessamme alusta alkaen. Meiltä löytyvät tyytyväiset työntekijät ja se näkyy toteutetuissa töissä.

Varaa meiltä ilmainen tapaamisaika

Oheisen lomakkeen kautta voit varata meiltä ilmaisen tapaamisen ja voimme kertoa palveluistamme tarkemmin.

Kerro meille, millaista palvelua tarvitset ja mistä haluat tapaamisessa keskustella sekä nähdä mahdollisesti demon. Me varaamme sopivat resurssit ja voimme keskustella tarpeestasi sekä arvioida kustannuksia.

Suunnittelijamme löytävät sinulle oikean ratkaisun

Suunnittelupalvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Graafiset suunnittelijamme palvelevat sinua yksilöllisesti

  Digitaaliset ratkaisut tuovat sinulle ja yrityksellesi mahdollisuuden näkyä paremmin sekä nettisivusi toimivat huomattavasti paremmin myyntisi kanavana. Täydelliset suunnittelupalvelut takaavat sen, että pystyt palvelemaan omat asiakkaasi paremmin vastaamalla heidän ongelmiinsa tai tarpeisiinsa. Yhdessä varmistamme sen, että saavutat oikeanlaiset tulokset sekä toimenpiteet tehdään linjassa yrityksesi tavoitteiden suhteen. Meidän tehtävämme on tehdä taustalla kaikki mahdollinen kuten verkkosivut, verkkokaupan tai pelkästään graafisen suunnittelun. Tarvittaessa autamme sinua myös laadukkaan sisällön tuottamisessa. Se tarkoittaa tekstiä, kuvia, videoita sekä visuaalista ilmettä. Sinun tehtäväsi on kertoa meille, millaista tavoitetta niiden suhteen etsit ja me teemme tavoitteestasi totta. Suunnittelu on meidän alaamme ja haluamme, että sinä keskityt omaan bisnekseesi täysillä.

  Turvallinen
  Fluente

  Käsittelemme tiedon näyttävästi

  Tiedon visualisointi on meidän tehtävämme. Me puhuttelemme sinun yleisöäsi tai asiakkaitasi kielellä, jota on helppo tulkita. Väriä on sopivasti ja kuviot sopivat esitykseen tai nettisivulle. Visuaalinen kieli on monesti rikkaampaa kuin kirjoitettu teksti. Ilmaisutapoja on paljon ja meidän tehtävämme on valita sinulle juuri sellainen visuaalinen kieli, mikä tilanteessasi toimii kaikkein parhaiten. Sinulla on data ja meillä on ideat, joten laitetaan ne yhteen ja lopputuloksena saadaan näyttävä sekä hyvin mieleen jäävä esite, nettisivu tai juliste. Kaiken pitää olla sopivan yksinkertaista, mutta riittävän selittävää.

  Fluente osaa graafisen suunnittelun taidon

  Suunnittelu on osaamistamme

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen