Siirry suoraan sisältöön
Dots

Web suunnittelu

Nopeampi
Web suunnittelu

Web design luo yrityksellesi näkyvyyttä

Onko verkkosivujen rakentaminen tai uusiminen ajankohtaista? Yrityksesi verkkosivusto on todella tärkeässä roolissa markkinoinnissa sekä liiketoimintasi strategian toteuttamisessa. Sivut ovat osa yrityksen brändiä ja ovat näyteikkuna asiakkaidesi suuntaan. Siksi niiden on oltava näyttävät ja vastattava asiakkaiden etsimään tietoon. Me olemme tässä työssä sinun apunasi.

Web design voi sisältää pelkän sivuston, mutta voimme rakentaa sinulle myös verkkokaupan. Lisäksi otamme suunnittelussa huomioon mobiilipalvelut ja sen, että sähköinen liiketoimintasi voi kehittyä entisestään. Suunnitelmamme on joustava ja antaa kasvulle mahdollisuuden. Toimistomme on moderni ja innovatiivinen, joten saat viimeisimmät digitaaliset ratkaisut meidän kauttamme. Modernisoimme jo olemassa olevan verkkosivustosi.

Web suunnittelua tehdään toimistoillamme, joiden sijaintina ovat Helsinki ja Lahti. Molemmat ovat keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi molempien toimistojemme parkkihallissa on nimettyjä paikkoja asiakkaillemme ilmaista pysäköintiä varten.

Edullisempi
Web suunnittelu

Varaa kalenteristamme aika ilmaiseen tutustumiseen

Web suunnittelu on meidän osaamisalaamme

Sisällön suunnittelu ja kotisivun toteutus ovat tärkeitä asioita yrityksen toiminnassa. Kaikissa yrityksissä ei ole siihen omaa henkilökuntaa ja siksi me autamme sinua luomaan modernit ja sisällöltään rikkaat sivut. Kun verkkosivustosi on moderni sekä sisältö sopii asiakkaillesi, voi lisätä myyntiäsi ja asiakkaidesi määrää. Meidän tehtävämme on sinun ideoidesi ja tarpeidesi pohjalta toteuttaa toimiva ratkaisu. Samaan aikaan voit itse keskittyä yrityksesi johtamiseen tai kaupankäyntiin. Me esittelemme sinulle edistymistä säännöllisesti, jolloin tiedät, missä vaiheessa projekti on.

Varaa meiltä aika ilmaiseen tutustumiseen.

Me haluamme kuulla, millainen tarve sinulla on ja samalla esitellä sinulle jo valmiiksi tehtyjä verkkosivustoja. Lisäksi meillä on referenssiluettelo ja niistä yrityksistä voit kysellä tarkempia tietoja projektien etenemisestä sekä eri vaiheista. Annamme ilmaisessa tapaamisessa sinulle hinta-arvion sekä arvioimme kuvauksesi mukaan, paljonko projekti vaatii aikaa. Kokouksessa ovat mukana projektipäällikkö sekä verkkosivustosi pääsuunnittelija.  * Emme jaa tietojasi.

  Suunnittelemme tai uudistamme yrityksellesi sopivan verkkosivuston

  Aloitamme suunnittelun siitä, että saat verkkosivustollesi toimivan käyttöliittymän. Otamme myös huomioon, millaista käytettävyyttä haluat ja tänä päivänä kaikki suunnitellaan jo suoraan mobiilissa toimiviksi.

  Käyttöliittymän lisäksi haluamme panostaa visuaaliseen ilmeeseen. Meidän avullamme erotut massasta ja sivustosi muistetaan. Verkkosivusi jättää asiakkaillesi vankan muistikuvan ja he palaavat sivustollesi yhä uudelleen.

  Käyttäjäkokemus on suunnittelussa tärkeällä sijalla. Siksi keräämme käyttäjien kokemuksia aiemmin tehdyiltä sivuiltamme. Hyvin usein uusi, moderni ulkonäkö saa asiakkaat innostumaan yrityksen tuotteista. Panostamme myös sivujesi näkyvyyteen, joten suunnittelumme kattaa myös hakukoneoptimoinnin. Haluamme, että sivusi näkyy hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla. Se takaa sinulle onnistumisen.

  Web design on monipuolinen ja laaja asia, anna meidän hoitaa se puolestasi. Varaa tapaamisaika jo tänään, niin pääsemme vauhtiin pian.

  Asiakkaiden palautteita

  Verkkosivujen rakentamisen kokemuksia

  Perustimme yrityksen eikä meillä ollut vielä edes logoa eikä mitään muutakaan. Ideoita oli paljon ja niiden pohjalta lähdettiin liikkeelle. Heti ensimmäisessä tapaamisessa yritys kertoi meille mahdollisuuksista ja näytti muutamia demoja. Olimme varmoja jo silloin, että kaikki onnistuu helposti, nopeasti ja edullisesti. Ja niin myös kävi! Olemme tyytyväisiä työn tulokseen.
  Jarmo ja Sari
  Pienyrityksen kotisivut
  Yksinyrittäjällä on harvoin aikaa tehdä mitään kunnollista verkkosivua, koska aikaa pitäisi käyttää paljon tuottavammin. Otin yritykseen yhteyttä ja kysyin, mitä voitaisiin tehdä vanhan verkkosivuston uusimiseksi sekä verkkokaupan rakentamiseksi. Sain ensimmäisen, ilmaisen tapaamisen nopeasti ja siitä kaikki lähti rullaamaan. Sivut saivat uuden ilmeen ja verkkokauppa on toimiva. Asiakkaiden määrä on lisääntynyt.
  Saija
  Verkkosivuston uusiminen
  Meidän yrityksellä on verkkokauppa jo toiminut suhteellisen pitkään. Silti tuli mieleen, että se pitää uusia ja saada se näyttämään vähän modernimmalta. Fluente esitteli meille erilaisia mahdollisuuksia ja saimme todella nopeasti valmiit sivut aikaan. Kaikki näyttää uudelta ja modernilta vanhoihin verrattuna. Myös asiakkaiden määrä on nyt lisääntynyt.
  Markku T
  Verkkokaupan uusiminen

  Web design nostamaan yrityksesi tuottavuutta

  Ammattilaiset suunnittelevat sinulle modernit sivut

  Graafinen suunnittelu on kaiken pohja ja siihen perustuu myös verkkosivujen suunnittelu. Koulutetut työntekijämme saavat nopeasti aikaan uudet sivut, joten itse voit keskittyä siihen, että liiketoimintasi jatkuu ja kasvaa.

  Me haluamme aina, että jokainen tekemämme työ muistetaan ja se jää asiakkaidesi mieleen. Siksi teemme hyvän suunnitelman toteutuksen pohjaksi. Siksi meillä on käytössämme kokeneet ja koulutetut web designerit.

  Web suunnittelu on kokonaisuus, joka kattaa monta eri osa-aluetta. Se tehdään meillä pienissä ryhmässä, jossa jokainen tekijä on osuutensa ehdoton taitaja. Siksi sinun sivusi saa ensinnäkin upean ulkonäön, mutta toisekseen se saa myös näkyvyyttä hakukoneissa. Hakukoneoptimoijamme todellakin osaavat työnsä. Sinun tehtäväksi jää ottaa meihin yhteyttä ja varata ensimmäinen tapaaminen kalenterista. Sen jälkeen sovimme tarkemmin projektin vaiheista.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen