Siirry suoraan sisältöön
Dots

Infografiikka

Nopeampi
Infografiikka

Infografiikat oikealle kohderyhmälle

Onko yritykselläsi tarpeita saada tiedon visualisointi onnistumaan? Infografiikat ovat osa meidän palveluamme ja autamme yritystäsi heti alusta alkaen onnistumaan. Me käymme läpi kanssasi, mihin käyttötarkoitukseen ja millaiselle kohderyhmälle ne tulevat. Yhteistyöllä saavutamme suuremmat hyödyt ja sinä saavutat omat tavoitteesi helpommin.

Infografiikat ovat osa yrityksen markkinointia ja silloin niiden kohdistaminen oikealla tavalla oikeille ryhmille onkin tärkeää. Kohderyhmät vaikuttavat suunnitteluun. Me autamme sinua tiivistämään jopa vaikean ja monimutkaisen asian. Meidän avullamme saat infografiikoista juuri sellaisia, että ne opastavat, auttavat ja informoivat. Me keskitymme tietoon ja siihen, että vakuutamme lukijan tiedolla ja hän hahmottaa asian.

Infografiikan ammattilaisemme ovat kahdessa toimistossamme. Lahti ja Tampere tarjoavat näitä osaajia. Olemme silti tehneet projekteja myös muualle Suomeen, koska digitaalisuus mahdollistaa sen, että meidän ei tarvitse tavata välttämättä fyysisesti.

Halvempi
Infografiikka

Varaa kalenterista aika ilmaiseen esittelyyn

Infografiikka voidaan tehdä dynaamiseksi

Infografiikka voidaan tehdä myös dynaamiseksi, jolloin visuaalinen muotoilu saadaan entistä syvemmäksi ja kattavammaksi. Infografiikkaan tutustuva henkilö voi tarpeen vaatiessa klikkailla lisätietoja syventääkseen tietämystään. Eli päätiedon alapuolelle voimme rakentaa lisätietokerroksen. Keskitymme kuitenkin siihen, että päätiedosta on luettavissa jo kaikki mahdollinen ja tarpeellinen tieto. Näyttävällä infografiikalla saamme tiedon säilymään hyvin lukijan muistissa ja tästä on hyötyä monella alalla. Kerro meille, millainen tavoite sinulla on, niin me suunnittelemme ja toteutamme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Palvelemme sinua nopeasti

Meille on tärkeää, että voimme aloittaa prosessin nopeasti ja etenemme yhteistyössä. Voit varata kalenterista meille ilmaisen ajan tutustumista ja demoa varten. Se ei siis vielä velvoita sinua sopimaan kanssamme projektista vaan voit miettiä rauhassa. Monet asiakkaistamme tekevät päätöksen jo tutustumisen aikana. Myös monet asiakkaamme ovat laajentaneet projekteja ensimmäisen valmistuttua.  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme sinun kysymyksiisi

  Olemme tehneet projekteja infografiikan osalta jo useita vuosia, joten meillä on kokemusta ja näyttöä siitä, miten nämä projektit hoidetaan. Siksi haluamme keskustella kanssasi ja tarjota sinulle mahdollisuutta onnistua tämän projektin suhteen.

  Olemme tehneet useita onnistuneita projekteja, joten voit luottaa siihen, että teemme kaiken aikataulussa ja huolellisesti alusta loppuun. Lisäksi meillä on tarjota sinulle referenssejä.

  Kaikki työntekijämme ovat alan ammattilaisia ja he ovat tottuneet tekemään työtänsä myös kiireessä ja paineen alaisuudessa. Sinä tapaat ilmaisessa esittelyssä sinulle osoitettavan projektipäällikön sekä suunnittelusta vastaavan graafikon. Heidän avullaan projektisi tulee valmiiksi oikeaan aikaan ja laatu on hyvää. Toimitamme sinulle ensimmäiset vedokset jo parin päivän sisällä, jolloin pääset näkemään tarjoamamme ratkaisun.

  Infografiikat ovat näyttävä ja selkeästi tiedosta kertova kokonaisuus. Me teemme sinulle onnistuneen projektin alusta loppuun.

  Asiakkaidemme palautteet

  Infografiikka kokemuksia

  Esittelimme uutta toimipistettämme ja mietimme, että miten saamme kaiken mahdollisen tiedon kerrottua vierailijoille. Käytimme infografiikka ja sitä oli luettavissa sekä kosketusnäytöiltä että infonäytöiltä. Kosketusnäyttöjen kautta oli mahdollista klikkailla syvemmälle tietoon sekä saada tarvittaessa lisätietoa. Infografiikasta saimmekin paljon myönteistä palautetta tapahtuman jälkeen.
  Elina K
  Infografiikka tutustumispisteissä
  Tämä oli idea, jonka yritys antoi meille, kun mietimme tiedon esittämistä. Kotisivullemme rakennettiin infograafinen osuus, josta on helppo klikkailla eteenpäin syvempään tietoon. Päätasolta näkee hyvin selkeästi kaiken tarvittavan, mutta jos kiinnostusta on enemmän, lisätiedot on helposti poimittavissa.
  Reijo
  Infografiikka sivuillamme
  Perehdyimme yrityksemme mahdollisuuteen ja meille annettiin paljon ideoita, joita voisimme toteutaa. Infografiikka on tulevaisuudessa yksi harppaus eteenpäin ja uskomme vakaasti siihen, että se tulee olemaan osa menestymistämme kuten kasinot, josta olemme myös oppineet paljon.
  Mirka
  Infografiikka tulevaisuudessa
  Olin kiinnostunut infografiikan käyttämisestä yrityksessämme ja halusin siksi ilmaisen tutustumisen. Varasin ajan ja se onnistuikin helposti kalenterin kautta. Minulle esiteltiin kolme erilaista mahdollisuutta ja parhaillaan meillä on projekti menossa. Olen jo nähnyt siitä ensimmäiset vedokset ja ne lupaavat todella upeaa ratkaisua.
  Jaakko
  Infografiikka mahdollisuutena

  Infografiikat yrityksen imagoa kohottamassa

  Ammattilaiset tekevät sinulle upean infografiikan

  Graafinen suunnittelu on tarpeen silloin, jos yrityksessäsi ei ole alan ammattilasta tekemässä suunnittelutyötä. Me paikkaamme tätä puutetta ja meihin voit ottaa yhteyttä helposti, varaamalla ajan suoraan kalenterista.

  Jokainen infografiikan parissa työskentelevä on opiskellut alaa ja toiminut näissä työtehtävissä jo jonkin aikaa. He tarjoavat sinulle käyttöön parhaan osaamisensa ja heidän avullaan saat oman projektisi luotettavasti suoritettua.

  Infografiikka antaa yrityksestäsi hyvän ja uskottavan kuvan, kun se on laadittu asiantuntemuksella ja kokemuksella. Meiltä saat tekijöiksi kokeneita alan ammattilaisia, joiden kunnia asia on tuottaa sinulle mahdollisimman nopeasti upeaa grafiikkaa. He ylläpitävät jatkuvasti osaamistaan ja olemme ylpeitä siitä, että he ovat työntekijöitämme. Ota meihin yhteyttä varaamalla ilmaisen tutustumisen, me kerromme sinulle lisää.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen