Siirry suoraan sisältöön
Dots

Painotuotteet

Nopeampi
Painotuotteet

Näyttävä painotuote markkinointiin

Tarvitsetko näyttävät esitteet messuille? Haluatko mainostaa tuotteitasi niin, että ne muistetaan? Teemme graafista suunnittelua ja yksi päätuotteistamme ovat painotuotteet kuten tuote-esitteet, flyerit ja julisteet. Näiden avulla onnistut messuilla tai muissa tapahtumissa keräämään huomiota yritykseesi ja tuotteisiisi. Meillä suunnittelun tekevät kokeneet ammattilaiset.

Meille painotuote on tärkeä osa yrityksen markkinoinnissa ja siksi pureudumme sen toimivuuteen huolella. Se luodaan sellaiseksi, että se huomataan, se jää mieleen ja muistetaan vielä myöhemminkin. Taitavat ammattilaisemme saavat painotuotteesi kertomaan tuotteestasi näkyvästi, mielenkiintoisesti ja ajantasaisesti. Digitaalisuus tuo mahdollisuuden kustannustehokkaaseen painattamiseen myös pienillä painosmäärillä. Olemme kehittäneet nopean prosessiin suunnittelusta valmiiksi painotuotteeksi.

Helsinki on painotuotteidemme valmistuspaikka. Suunnittelemme omassa toimistossamme materiaalit alusta loppuun ja siirrämme ne digitaalisesti alihankkijana toimivaan painotaloon. Tämä prosessi on toiminut tehokkaasti jo usean vuoden ajan.

Laadukkaampi
Painotuotteet

Varaa ilmainen esittely

Painotuotteet hyvin suunniteltuina ja nopealla aikataululla

Teemme personoidut julisteet ja printit, joita voit hyödyntää yrityksesi tiloissa, messuilla tai muissa tapahtumissa. Suunnittelemme ne toiveidesi mukaisesti tai sitten ideoimme ne pelkästään lähtemällä liikkeelle yrityksesi värimaalimasta ja logosta. Sinun tehtäväsi on kertoa meille, mitä haluat julisteissa ja printeissä tuoda esille, me teemme loput. Lähetämme sinulle vedoksia työn edistyessä, jolloin voit kertoa niihin oman mielipiteesi ja mahdolliset muutosehdotukset. Haluamme, että olet tyytyväinen työn tulokseen ja työn pitää ehdottomasti sopia yrityksesi imagoon.

Ensimmäinen koevedos nopeasti

Olemme tottuneet palvelemaan asiakkaita laadukkaasti, mutta nopeasti. Saat ensimmäisen vedoksen arvioitavaksesi jo parin päivän sisällä. Emme halua, että projektit kestävät kauan ja kuluttavat molempien yritysten aikaa venymällä. Siksi nimeämme sinulle projektipäällikön sekä suunnittelusta vastaavan graafisen suunnittelijan. He vastaavat siitä, että työ edistyy nopeasti, mutta sovitulla tavalla.  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme kaikkiin kysymyksiin

  Tiedämme, että asiakkaillamme on paljon kysymyksiä siitä, miten suunnittelu sujuu ja miten paino tehdään. Siksi haluamme kertoa sinulle mahdollisimman tarkasti koko prosessin ennen kuin teet kanssamme sopimuksen toimituksesta.

  Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saada sinut ja yrityksesi luottamaan siihen, että teemme asiat kuten on sovittu. Siksi meillä on referenssejä, joihin voit olla yhteydessä.

  Graafiset suunnittelijamme ovat koulutettuja ja kokeneita. Käytämme myös vastavalmistuneita suunnittelijoita kokeneiden rinnalla oppimassa meidän tapaamme toimia näiden projektien parissa. Projektista vastaava suunnittelija on aina kokenut ja hänen alaisuudessaan toimiessaan nuorempi suunnittelija oppii toimintatapamme ja täyttää näin myös sinun vaatimuksesi. Näin saamme jatkumon sille, että voit käyttää meitä myös myöhemmissä projekteissa.

  Me haluamme, että painotuote on näyttävä ja puhutteleva. Sinä ja yrityksesi voitte keskittyä liiketoimintaan, me hoidamme puolestanne materiaalien suunnittelun.

  Asiakkaiden palautteet

  Kokemuksia painotuotteista

  Meillä oli tarve saada aulatiloihin uudet julisteet ja mielellään entistä näyttävämmät sekä värikkäämmät. Tutustuimme tarkemmin mahdollisuuksiin ilmaisessa tapaamisessa ja siinä teimme jo sopimuksen. Parin päivän päästä saimme ensimmäiset vedokset nähtäväksemme ja täytyy sanoa, että ne olivat enemmän kuin osasin odottaa. Suosittelen lämpimästi tätä suunnittelutoimistoa.
  Maria S
  Yrityksen julisteet
  Meille tuli ongelma, kun messujen lähestyessä emme olleet ajatelleet lainkaan messuesitteitä ja muita messujen materiaalia. Otimme yhteyttä tähän suunnittelutoimistoon ja meillä oli seuraavana päivänä ilmainen demo. Siltä istumalta sovimme, että projekti aloitetaan ja tehdään nopeutetusti. Saimme jo seuraavana päivänä vedokset ja kiireestä huolimatta ne olivat laadukkaita. Kaikki materiaalit olivat ajoissa.
  Mikael M
  Messuesitteet
  Kyllästyimme vanhaan logoon, koska se ei enää oikein kuvannut yrityksemme toimintaa. Päätimme ottaa yhteyttä lähinnä logon suunnittelua varten. Uusi logo saatiinkin jo seuraavana päivänä luonnoksena. Siihen ei paljon muutoksia tarvinnut ja se poiki myös kaikkien muidenkin materiaalien uusimisen kotisivuja myöden. Olemme todella tyytyväisiä nopeaan palveluun.
  Heikki S.
  Materiaalien uusiminen

  Painotuote tuo näkyvyyttä yritykselle

  Ammattilaisemme auttavat sinulla suunnittelussa

  Graafinen suunnittelu vaatii tietynlaista silmää muodoille ja väreille. Se vaatii myös idean, joka voi olla sinulla jo valmiina tai sitten kehittelemme sen yhdessä. Ideaa voidaan muokata ensimmäisen vedoksen jälkeen.

  Koulutetut ammattilaisemme käyvät säännöllisesti kursseilla ja tuovat lisäoppia sekä kotimaasta että ulkomailta. Me haluamme olla graafinen suunnittelutoimisto, joka kehittyy jatkuvasti ja josta on mahdollista löytää viimeisimmät, modernit ideat.

  Painotuotteet eivät synny itsestään vaan siihen tarvitaan hyvän tuotteet tai ajatuksen lisäksi hyvä ulkoasu ja selkeä esitys. Suunnittelijamme ovat luonteeltaan hyvin taiteellisia ja heillä on silmää muodoille ja väreille. Näiden opiskelu on kaikilta vaatinut aikaa ja työ on tuonut kokemusta. Varaa meiltä aika ja keskustellaan, millaiseen ongelmaan haluat ratkaisun. Teemme suunnitelman ja annamme hinta-arvion.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen