Siirry suoraan sisältöön
Koti » Blogi » Jättitabletti monipuoliseen käyttöön

Jättitabletti monipuoliseen käyttöön

Jättitabletti

Jättitabletti on omiaan silloin, kun pienemmät näytöt eivät riitä. Se erinomainen tilanteissa, joissa tarvitaan suurempaa näyttöä ja sen myötä käytännöllistä kosketusta. Tabletti toimii Android -pohjalla ja sitä on saatavilla maksimissaan 98 tuumaisena. Isolta näytöltä on nautinto esitellä erilaisia ratkaisuja kuten esimerkiksi rakennustyömaita. Näihin tarkoituksiin näyttö on saatavissa myös vesitiiviinä, jolloin sen hyödyntäminen onnistuu myös ulkona ilman ongelmia.

Jättitabletti opetuskäyttöön ja bisnekseen

Jos jättitabletista on paljon hyötyä rakennustyömailla, se on myös tarpeellinen opetuskäytössä. Ryhmätöissä ison kosketusnäytön käyttäminen on oppilaillekin mielekästä ja toisinaan jopa jännittävää. Näytöltä on helppo hahmottaa annettu tehtävä ja kosketusnäyttönä myös tehtävän ratkaiseminen on oppilaista mielekästä sekä hauskaa. Näyttö ei jää pelkästään opiskelukäyttöön vaan erilaiset erityisryhmät saavat siitä huomattavaa etua kuntoutus- ja virikekäytössä.

Graafinen suunnittelu kattaa tänä päivänä monta osa-aluetta ja niiden avulla saadaan esitettyä tietoa monella tavalla. Näissä ratkaisuissa isojen näyttöjen käyttäminen on enemmän kuin tarpeen. Kosketusnäytöt ovat käteviä tiedon esittämisessä ja niiden käytössä ei tarvitse miettiä, toimivatko videotykit toivotulla tavalla ja sopivatko välikaapelit yhteen esittäjän kannettavan tai tabletin kanssa.

Jättitabletti hoitolaitoksissa

Erityisryhmille kuten muistisairaille tai vammaisryhmille isolta näytöltä saatavat virikkeet ovat piristäviä ja niiden kautta oppii paljon uusia taitoja, joita ei olisi mahdollista muuten oppia. Isolta ruudulta kaikki tiedot ja harjoitteet näkyvät selvemmin. Kosketusnäyttöjä kaikki oppivat käyttämään ja ryhmässä on mukava opetella uusia toimintoja. Jättitabletin hyvä kuvanlaatu takaa loistavan elämyksen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen