Siirry suoraan sisältöön
Koti » Blogi » Web sivujen suunnittelu tulee tehdä huolella

Web sivujen suunnittelu tulee tehdä huolella

Web sivujen suunnittelu palaveri

Web sivujen suunnittelu on asia, johon kannattaa käyttää aikaa. Hyvä suunnittelu helpottaa sivujen ylläpitämistä ja päivittämistä merkittävästi. Suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon monta asiaa, jotta sivustosta tulee varmasti näyttävä. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon se, että sivusto toimii erilaisilla laitteilla ja resoluutioilla. Onneksi nykyään on paljon erilaisia alustoja, joiden avulla nettisivujen suunnitteleminen on helppoa ja vaivatonta.

Web sivujen suunnittelu – teemat haltuun

Kun olet aloittamassa suunnittelemaan nettisivustoa, ensimmäisenä kannattaa alkaa tutkimaan erilaisia teemoja. Esimerkiksi WordPress-alustalle on saatavissa paljon erilaisia teemoja, joista ihmiset voivat valita mieleisensä. Voit kokeilla teemoja aluksi ilman, että niitä tarvitsee asentaa. Tämä helpottaa teeman valintaa huomattavasti, sillä voit tutustua kuhunkin teemaan rauhassa. Kun olet löytänyt sopivan teeman, voit asentaa sen sivuillesi.

Web suunnittelu helpottuu huomattavasti teemojen avulla. Jos olet aloittelija, voit valita jonkin ammattilaisen tekemän nettisivun. Tämä helpottaa nettisivuston tekemistä huomattavasti, koska saat täysin ilmaiseksi näyttävän teeman verkkosivuillesi. Kun asennat teeman, sitä ei kannata alkaa hirveästi muokkaamaan. Tällä varmistat sen, että nettisivuston ulkoasu on yhteneväinen ja kääntyy erilaisilla resoluutioille.

Hyvä suunnitelma on kuin puoliksi tehty

Kun nettisivujen suunnitteluun käyttää riittävästi aikaa, voit varmistua siltä, että sivustoista tulee laadukkaat. Nykyään nettisivuja selataan erilaisilla laitteilla, mikä saattaa muodostua ongelmaksi, mikäli erilaisten laitteiden resoluutioita ei ole otettu huomioon suunnittelua tehtäessä. Lisäksi hyvin suunniteltu verkkosivusto toimii luotettavasti, jolloin välttyy erilaisilta teknisiltä ongelmilta.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen